Plăți Online

Primăria Sânmihaiu Român a început implementarea platformei de digitalizare CityOn. Un prim pas în acest sens este punera la dispoziția contribuabililor a posibilitații de a plati impozitele și taxele locale online cu ajutorul cardului bancar. 


Portalul CityOn facilitează schimbul de informații între Primăria Sânmihaiu Român și cetățeni, atât în cazul persoanelor fizice, cât și în cel al persoanelor juridice. Utilizatorii care accesează acest portal de E-Administrație beneficiază de un acces deosebit de facil la informațiile care îi vizează direct, cum ar fi obligațiile privind impozitele si taxele.


De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că portalul CityOn se extinde pe zi ce trece, fiindu-i adăugate noi funcționalități și module menite să reducă birocrația și să faciliteze interacțiunea dintre cetățean și primărie. Multe dintre facilitățile portalului le puteți accesa fără a avea cont de utilizator, pe baza CNP-ului in cazul persoanelor fizice sau a CUI -ului in cazul persoanelor juridice (consultarea obligațiilor de plată, plata amenzilor și a altor taxe etc.), dar pentru a putea profita de întregul pachet de servicii pe care vi l-am pus la dispoziție, vă rugăm să vă creati un cont de utilizator.

 

Cum se procedează?

În primul rând, pentru a vă putea proteja datele cu caracter personal, este nevoie de autentificare. Se completeaza online o solicitare, care va fi mai apoi confirmată prin adresa dumneavoastră de e-mail. În termen de 30 de zile cererea va fi soluționată și veți primi pe e-mail un link prin intermediul căruia vă veți seta parola contului. Paşii care trebuie urmaţi pentru crearea contului sunt intuitivi şi rapid de parcurs. Pentru a vă înregistra, vă invităm să accesați https://aplxpert.ro/UAT/SanmihaiuRoman